Wenkbrauwen epileren met touw

 

Het epileren van je wenkbrauwen met touw wordt ook wel Oosters ontharen of ‘threading’  genoemd. Men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen, de bovenlip of het gezicht. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, kan het epileren met een touw binnen een paar minuten gebeurd zijn. De haartjes die terug groeien zijn ook dunner en minder stug.

De voordelen: 

 * Het verwijdert haartjes met wortel

 * Zelfs fijne haartjes kunnen direct mee-geëpileerd worden

 * Haartjes blijven langer weg en komen fijner terug

 * Strakkere wenkbrauw vorm

 * Hygiënisch omdat de huid niet telkens wordt aangeraakt

 * Niet schadelijk voor de huid

 * Geschikt voor ieder huidtype

 

Keratine behandeling

 

Wat is een keratine behandeling?

Een keratine behandeling is een voedende en hydraterende behandeling die beschadigd en pluizend haar direct herstelt en omzet naar gezond, glad en glanzend haar. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De stylist brengt de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

 

Geschikt voor alle haartypen:

keratine behandeling kan toegepast worden op chemisch behandeld haar (geverfd, gepermanent of gestraightened), haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater, hairextensions van echt haar, maar ook op onbehandeld haar dat erg weerbarstig of pluizig is.

 

De behandeling verder thuis:

Voor het mooiste en langdurigste resultaat mag je bij de keratine behandeling je haar 2 dagen niet wassen. Draag het bij voorkeur los en gebruik 2 dagen geen elastiekjes of clipjes. Als uw haar toch vochtig wordt, droog het dan zo snel mogelijk met een föhn. Voor het onderhoud van uw haar na 2 dagen (dus de 3e dag), adviseren we de bijpassende shampoo en conditioner aan te schaffen. Zo heeft u langer plezier van uw keratine behandeling.

 

Wat is de duur van de keratine behandeling in de salon?

De duur is afhankelijk van de dikte en lengte van het haar. Gemiddeld duurt een keratine behandeling tussen de 2 en 4 uur.

Volg ons op social media
Instagram

Openingstijden

  • Maandag:       Gesloten
  • Dinsdag:          09:00 - 17:30
  • Woensdag:    09:00 - 17:30
  • Donderdag:   09:00 - 17:30
  • Vrijdag:            09:00 - 17:30
  • Zaterdag:       09:00 - 17:30
  • Zondag:           Gesloten